De Vrienden van het Musuem van de Stad B russel

De vereniging Vrienden van het Museum, opgericht in 1981, heeft als hoofddoel het waardevolle historische en artistieke erfgoed van Brussel tot zijn recht te laten komen.

De Vrienden van het Museum willen hun leden laten deelnemen aan unieke activiteiten en hen speciale toegang geven tot de activiteiten georganiseerd door de Musea: Museum van de Stad Brussel, Musuem voor het kostuum en de kant, Archief van de Stad.

De voordelen voor de Vrienden van het Museum

• uitnodiging voor de vernissages en andere evenementen
  • gratis toegang tot het Museum van de Stad Brussel en tot het Museum voor het Kostuum en de Kant, en tot hun tentoonstellingen
  • korting van 10% op elke aankoop (ter plaatse of via de post) van publicaties van de Musea en het Archief van de Stad Brussel.

Hoe lid worden van de Vrienden van het Museum?

• Stuur een e-mail voor de 'aanvraag lidmaatschap' naar het adres musea(at)brucity.be met vermelding van uw naam, voornaam, volledig postadres
  • Stort het bedrag van 30 euro op rekening BE88 0682 0471 0241 van de Vrienden van het Museum van de regio Brussel, met als mededeling: lidgeld + het betreffende jaar + uw naam en voornaam.